· 

جوجه کباب در خانه برای هشت نفر

مواد لازم برای هشت نفر :
سینه مرغ چهار عدد سینه دو تا مرغ
کتف و بال چهار تا از هر کدوم
پیاز یک عدد متوسط
آبلیمو شش یا هفت قاشق سوپخوری
روغن مایع پنج قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ده قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
گوجه تازه و سفت و فلفل سبز برای کباب کردن

طرز تهیه :
سینه های مرغ رو از استخوان ها جدا میکنیم و میشوریمش تا به این شکل در بیاد

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

به قطعات کوچیک تر می بریم که حدودا با هم ، هم اندازه باشن نه زیاد بزرگ باشن که مواد رو به خودشون جذب نکن نه خیلی ریز باشن که وقتی روی حرارت قرار میگیرن زود بسوزن.
قطعاتی که تو عکس می بینین اندازه استانداردیه که توسط مامان گلم بریده شد.
کتف و بال رو هم از مرغ جدا کنین و همراه اینا تو کاسه ای که میخواین اونا رو مزه دار کنین بریزین.

جوجه کباب رستورانی

جوجه کباب رستورانی

جوجه کباب آبدار

مزه دارکردن جوجه کباب

مزه دارکردن جوجه کباب

الان نوبت میرسه به این که سس مربوطه رو درست کنیم ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد میکنیم تا خوب به خورد مرغا بره

مواد خواباندن جوجه کباب

مواد خواباندن جوجه کباب

زعفران رو به مرغا اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبلیمو و روغن رو هم بهش اضافه کرده هم میزنیم (با دست) با قاشق حسش منتقل نمیشه نمک رو هم بهش اضافه میکنیم

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

در آخر پیاز رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پیاز بین اونا پخش بشه و به خورد همه شون بره.

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

باید کمه کمش ۱۲ ساعت این طوری تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه هرچه بیشتر تو این مواد بمونه بیشتر خوشمزه تر میشه.
الان به قسمتای خوب داستان داریم نزدیک میشیم جایی که یواش یواش دارن جوجه هارو به سیخ میکشن تا بره روی زغالا کبابی شه.

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان

جوجه های آماده برا پخته شدن

طرز تهیه جوجه کباب برای 12 نفر

کتف ها و بال ها

طرز تهیه جوجه کباب با طعم سبزیجات

گوجه ها و فلفل

طرز تهیه جوجه کباب ماستی

جوجه ها روی زغال در حال پخته شدن

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز

یه نکته درباره بال ها و کتف ها بگم که اینا یه کم دیر می پزن بهتره اول از همه اونا رو بزارین روی زغال و آخر از همه بردارین تا کاملا پخته شه
الان دیگه میشه گفت همه کارا تموم شده و فقط یه مرحله از داستانمون مونده
اگه گفتین اون چیه
خب معلومه الان باید این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

خیلی عالی شده و خیلی هم کباب خوشرنگ
به به غذای دوست داشتنی و سالم مورد علاقه من
چه کردم هااااااااااااا آدم عکس آخر رو که می بینه باورش نمیشه کار خونگی باشه در حد با تجهیزات رستوران و کباب پز شده
نوک بالها رو همین جوری گذاشتیم روی زغال کسی نخوردشون سهم گربه هایی بود که تماشا گر صحنه بودن
نوش جان

Write a comment

Comments: 0